STHLM Junior Mixed


STHLM Junior Mixed by COBRA Golf är en lagtävling med lagspelet i fokus, träna på att tävla och är en förberedande tävling till Future League och JSM-klubblag och passar därför ännu bättre in i SGDF tävlingstrappan.

Samma tävling med några nyheter inför 2024

Det är roligt att tävla tillsammans, det är fokus i STHLM junior mixed. Inför säsongen 2024 har vi därför justerat spelformen till endast fyrbollar: mixed fyrboll, mixed fyrboll och en valfri fyrboll. Vi kommer också inför finalen 2024 satsa lite extra med några nyheter.  Vi ser fram emot att många lag anmäler sig!

 

Vem får spela?

Varje golfklubb får anmäla hur många lag de vill, men är endast garanterade att två lag får plats. Varje lag består av 6 spelare varav minst två spelare av motsatt kön. Det går bra att byta spelare mellan spelomgångarna så länge att det är samma antal tjejer/killar som vid anmälan.

Lagen kan se ut på följande sätt: 4st tjejer & 2 killar, 2 tjejer & 4 killar eller 3 tjejer och 3 killar

HCP: pojkar hcp -4 till -24,4 & flickor hcp -4 till -36,0. Spelare med högre hcp får delta dock ej tillgodoräkna sig högre hcp än de inom de angivna gränserna.

Ålder: 11 – 21 år

Låna spelare: Ett lag får låna in spelare från en annan klubb. Det ska anges vid anmälan.

Representation: Spelare som står i en laguppställning för ett lag får endast representera det laget under hela säsongen. Spelaren får alltså inte delta i flera olika lag och måste tillhöra en klubb i Stockholms Golfdistrikt.

 

Spelform

Match med hcp över 9 hål

Tee: Pojkar motsvarande gul / flickor motsvarande rött

Gruppkval: Matchspel 9 hål: mixed fyrboll, mixed fyrboll och en valfri fyrboll. Alla lag delas in i grupper om 3 eller 4 lag. Alla lag möter varandra inom gruppen en gång. De bästa lagen efter gruppkvalet går vidare till semifinal. Gruppkvalet spelas 19/6 (eller senast midsommar)

Finalspelet: Det bästa laget från varje gruppkval går vidare till finalspelet. Finalspelet avgörs över 27 håls matchspel, rak matchstege (bilaga 1): mixed fyrboll, mixed fyrboll och en valfri fyrboll. Spelordning utefter resultat i gruppkvalet. Finalspelet avgörs på Huvudstaden GK Lövsättra 1/9.

 

Detaljer

Var  Annan anläggning
Aktivitet startar  ons 19 jun 2024 (v. 25)
Aktivitet slutar  mån 30 sep 2024 (v. 40)
Kostnad
  • 0,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd

Deltagare/Medlem

1 Clara Ding
2 Julia Muhrbeck
3 Philip Jacquet
4 Sebastian Holmberg
 Den här gruppen har även 2 deltagare som valt att vara anonyma.